Op afspraak: online boeken, whatsapp / tel: 06 13632494
of mail: info@massage-teteringen.nl


Home » Bedrijfsmassages

Bedrijfsmassages

Een stoelmassage is 20 minuten lang genieten. Je wereld draait even alleen nog maar om rust en ontspanning voor lichaam en geest. Natuurlijk is het een verwenmomentje voor uw werknemers, maar de stoelmassages zijn vooral ook gezond. Regelmatige massages helpen bij het verlagen van ziekteverzuim en voorkomen klachten die veel voorkomen op de werkvloer.

Simone Bouman komt op locatie langs met de massagestoel, waarin ze over de kleding masseert. De stoelmassage duurt 15 minuten per persoon en is gericht op de nek en schouders.

Een verkeerde zithouding, veel computerwerk, herhaalde bewegingen en werkdruk zorgen voor stress op de werkplek. Stress geeft hoofdpijn-, schouder-, nek- en rugklachten, concentratieverlies, pijnlijke armen/ ellebogen of polsen (RSI). De klachten kunnen overgaan in overbelasting en uiteindelijk in ziekte en uitval. Dan is een stoelmassage elke twee weken een goedkope en welkome investering. Op de massagestoel houd je je kleding aan voor een korte, ontspannende en activerende massage die ongemak voorkomt. Een preventieve massage die actief onderhoud pleegt aan je lichaam.

De voordelen:

  • in 20 minuten weer ontspannen, helder, fit en energiek
  • drukpuntmassage op hoofd, schouders, nek, rug, armen en

handen vermindert stress

  • betere circulatie en aan- en afvoer van voeding- en afvalstoffen
  • stoelmassage kan op elke gewenste locatie
  • laagdrempelig: massage waarbij je je kleding aanhoudt
  • de speciale ontworpen stoel zorgt voor een optimale ontspannen houding
  • vergroot je lichaamsbewustzijn en zo je gezondheid

Verras medewerkers en klanten met een stoelmassage tijdens een open dag, beurs, bedrijfs-presentatie of als een regelmatige terugkerende gezondheidstraktatie. Zet het personeel eens in het zonnetje als extra beloning na een drukke tijd of na het behalen van bepaalde doelen of bereikte prestaties.

Je werknemers fit, je bedrijf fit!

Stoelmassage introduceren binnen je bedrijf? Ondervind zelf eerst een stoelmassage? Ik kom graag langs voor een demonstratie. Bel of mail voor een afspraak: 06 – 13632494, info@massage-teteringen.nl