Op afspraak: tel: 06 13632494 / 076 5811631
of mail: info@massage-teteringen.nl


Home » Stoelmassage

Stoelmassage

 

Een stoelmassage is 20 minuten lang genieten. Je wereld draait even alleen nog maar om rust en ontspanning voor lichaam en geest.

Een verkeerde zithouding, veel computerwerk, herhaalde bewegingen en werkdruk zorgen voor stress op de werkplek. Stress geeft hoofdpijn-, schouder-, nek- en rugklachten, concentratieverlies, pijnlijke armen/ ellebogen of polsen (RSI). De klachten kunnen overgaan in overbelasting en uiteindelijk in ziekte en uitval. Dan is een stoelmassage elke twee weken een goedkope en welkome investering. Op de massagestoel houd je je kleding aan voor een korte, ontspannende en activerende massage die ongemak voorkomt. Een preventieve massage die actief onderhoud pleegt aan je lichaam.

De voordelen:

  • in 20 minuten weer ontspannen, helder, fit en energiek
  • drukpuntmassage op hoofd, schouders, nek, rug, armen en

handen vermindert stress

  • betere circulatie en aan- en afvoer van voeding- en afvalstoffen
  • stoelmassage kan op elke gewenste locatie
  • laagdrempelig: massage waarbij je je kleding aanhoudt
  • de speciale ontworpen stoel zorgt voor een optimale ontspannen houding
  • vergroot je lichaamsbewustzijn en zo je gezondheid

Verras medewerkers en klanten met een stoelmassage tijdens een open dag, beurs, bedrijfs-presentatie of als een regelmatige terugkerende gezondheidstraktatie. Zet het personeel eens in het zonnetje als extra beloning na een drukke tijd of na het behalen van bepaalde doelen of bereikte prestaties.

Je werknemers fit, je bedrijf fit!

Stoelmassage introduceren binnen je bedrijf? Ondervind zelf eerst een stoelmassage? Ik kom graag langs voor een demonstratie. Bel of mail voor een afspraak: 06 – 13632494, info@massage-teteringen.nl